P R I S E R

 

 

” ikke dyrere enn en kveld på byen”

 

 

Et bedriftsbesøk – en helaften - på Solberg Heiegård koster fra kr. 450,-  og oppover pr. deltaker (inkludert mat og drikke).

 

En helaften på heiegården koster ikke mer enn tilsvarende   en vanlig restaurant. Forskjellen er at på Solberg Heiegård, som er en unik kulturgård, får du utover bevertningen en stor kulturell opplevelse  inkl. omvisninger - og også i helt spesielle og flere festlokaler - som en restaurant ikke kan tilby. - Et spesielt og verdifullt minne for livet.

 

Hva blir regningen for en helaften på en restaurant i byen (der du kun sitter i en stol ved et bord) med velkomstdrink, 3 retters middag med to gangers servering til du er fullstendig mett, to glass vin til middagen - likør/cognac og kaffe/kaker - pluss øl/vin/drinker etterpå?  Sannsynligvis mellom kr. 1200,-  og kr. 1400,-  pr. person og ofte enda mer.

 

På Solberg Heiegård vil prisen for en slik helaften  og der man spiser seg fullstendig mett og alt av drikke  under hele oppholdet være billigere enn et slikt ”tur på byen opplegg” og normalt ligge mellom kr. 900,-  og kr. 1100,- pr. deltaker (ref. under fanen; Eksempel - arrangement og Forslag til meny ). Årsaken er at alt drikke utover et visst kvantum til bespisningen kun faktureres iht. vanlig pol-/butikkpris (dvs. kun ca. kr. 20, - for et glass vin/øl osv.)

 

Velger man en enklere hovedrett (eksempelvis en vanlig gryterett - men alle spiser seg uansett fullstendig mette)  pluss dessert, kaffe/kaker og fortrinnsvis mineralvann/minimalt konsum av alkohol  kan man få et bedriftsbesøk nedover mot minimumsprisen på kr. 450,-  pr. deltaker.

 

For privatkunder/foreninger og som heller ikke har bedrifters fordel av fradragsrett og tilhørende 28% ”rabatt”/skattebesparelse gjelder lavere priser.

 

Bak et  arrangement på Solberg Heiegård, som foregår i flere bygg (og gjestene får se over 20 rom), ligger et omfattende før – og etterarbeid (ved julebord kan det eksempelvis være fyr i hele 3 peiser og 5 vedovner) slik at ved under 17 deltakere må overnevnte priser heves noe.