Retter som er fetet anbefales iom. disse i stor grad er tradisjonsrike og avviker fra vanlig restaurantmat, men velg selvsagt det som dere ønsker. – På Solberg Heiegård spiser alle til de er mette og hovedretten serveres selvsagt mer enn en gang.
Spekekjøtt - speket
elg eller rein, hj. laget utsøkt flatbrød - og
rømme/rognebær
Ekte tomatsuppe
Røkt ørret, hj. laget utsøkt flatbrød med urterømme
Heiegårdens
tradisjonsrike og som var stor festmat i gamle dager. Røkt lammelår (store
stykker og rikelig med kjøtt), kålrabi og poteter. Alt i en gryte med jevning.
Tilbehør er hjemmebakt utsøkt flatbrød og hjemmebakte
lefser med ekte gårdssmør.
Kalvestek m/grønnsaker
Pariserkam m/grønnsaker
Svinestek m/surkål og grønnsaker
Oksestek m/grønnsaker
Lammestek m/grønnsaker
Dyrestek m/grønnsaker
Helstekt indrefilet m/grønnsaker og bearnaise **
Helstekt hjortefilet m/fløte saus ***
Juletallerken (ribbe, medisterkake, pølse)
Juletallerken (kun ribbe – men ikke medisterkake, pølse)
Pinnekjøtt
Trollkrem med
fløte-/vaniljekrem
Frisk hjemmelaget
fruktsalat
Tilslørte bondepiker
Riskrem
Hjemmelaget fromage *
Multekrem *
Karamellpudding m/karamellsaus *
Sitrus-fromage m/jordbærsalat *
* = kr. 25,- dyrere pr. deltaker enn snittprisen av rettene
** = kr. 40,- dyrere pr. deltaker enn snittprisen av rettene
*** = kr. 60,- dyrere pr. deltaker enn snittprisen av rettene